Czy Twoi kursanci zakończyli naukę w szkole? nie musisz usuwać ich z systemu. Umieść kursantów w archiwum, ponieważ zawsze możesz się z nimi skontaktować i zaproponować ofertę szkoły.

Czym jest „Archiwum” ?

To miejsce gdzie przechowywana jest historia: kursantów i ich płatności, grup, lektorów,

W jaki sposób włączyć tryb archiwalny?

To proste, kliknij w przycisk „Archiwum”. Po włączeniu archiwum widok graficzny ulegnie zmianie oraz niektóre funkcje zostaną wyłączone. Dostęp do nich jest zablokowany w celu bezpieczeństwa.

Jak wyłączyć archiwum?

Kliknij ponownie w przycisk „Archiwum”. Graficzny wygląd systemu wróci do poprzedniego widoku i wszystkie funkcje będą znowu aktywne.